Kelebihan yang banyak orang tahu

Nama wakil produk kapal selam popular sebagai model tanda jenama Lorex.

Ia adalah jenama jam tangan mewah dan jenama yang paling terkenal, yang telah dipilih oleh ramai orang sejak sejarahnya yang panjang, yang sesuai dengan orang ramai dan pelbagai model.

Produk kapal selam yang akan diperkenalkan dalam banyak produk dicintai oleh koleksi sejarah yang panjang sebagai produk penyelam.

Ia adalah model yang sangat popular yang tidak boleh dibeli dengan mudah walaupun anda mahu membeli produk sekarang.

Produk ini adalah gabungan dua nada campuran hitam dan emas moden, dan ia sentiasa disayangi tanpa mengira umur.

Ia adalah produk yang dipanggil Blackcomb; baru-baru ini, anda dapat melihat wanita dengan produk yang sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita serta wanita.

Jam penyelam adalah reka bentuk yang mudah dan sporty dan canggih untuk kehidupan sebenar, dan ia popular kerana ia digunakan sebagai jam tangan harian.

Ia juga merupakan kapal selam jam tangan yang menikmati masa terbaik dengan menambah nilai jenama Lorex

Produk dail hitam adalah seperti bezel seramik kaca, dan dail hitam yang ditetapkan dengan kaca adalah produk yang sangat baik.

Menambah kombinasi emas membolehkan anda merasakan suasana yang lebih mendalam dan klasik.

Dalam dail, indeks terdiri daripada jenis titik, sering dilihat di Lorex, indeks segitiga terbalik pada jam 12:00 dan indeks segi empat tepat pada jam 6:00 dan 9:00.

Di dalam indeks, terdapat cat putih yang penuh dengan penglihatan penyelam yang sangat baik.

Tangan juga mempunyai 레플리카 rupa yang canggih dengan menggunakan sporty di tangan Mercedes-Benz yang terdapat dalam banyak produk Lorex, dan mempunyai cat bercahaya di tangan, yang memastikan penglihatan yang sangat baik di dalam air dan pada waktu malam.

Pada arah jam 3, terdapat tingkap tarikh yang diperbuat daripada kaca dengan fungsi Cyclops untuk kebolehbacaan pengguna, jadi tetingkap tarikh boleh dilihat sebagai saiz besar.

Kedua-dua indeks dan tangan diperbuat daripada emas, diperbuat daripada emas ke tepi bezel atau mahkota, menunjukkan titik mewah dan membolehkan anda merasakan reka bentuk seimbang.

Band ini diperbuat daripada band jenis tiram tiga wayar, dan butiran gabungan emas pautan kaca di tengah menambah daya tarikan keseluruhan.

Gesper juga merupakan produk penyelam dengan sistem yang mempesonakan yang dengan serta-merta dapat meningkatkan saiznya untuk memudahkan pakaian dan saman tebal.

Fungsi penyelam juga berfungsi, tetapi reka bentuknya sangat baik, jadi ia sesuai dengan saman dan pakaian kasual dan mewah, jadi ia sangat baik untuk digunakan dan ia boleh digunakan sebagai jam tangan harian.

Ia mempunyai reka bentuk yang indah yang menangkap bukan sahaja lelaki tetapi juga wanita dengan pelbagai kelebihan dan daya tarikan. Terutama, produk gabungan ini mempunyai gaya bergaya dan canggih, menjadikannya titik yang pasti apabila dipakai.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다