Tanda mahkota juga boleh digunakan di bahagian bezel dalaman

Oleh kerana produk kapal selam sangat praktikal dan reka bentuk juga sangat bergaya, ramai yang mencari Daily Watch.

Ia telah lama menjadi salah satu model Lorex yang paling popular dan kini sukar untuk mendapatkannya.

Ia adalah model yang popular, tetapi kini ia tidak boleh menunggu, dan apabila anda melawat kedai, anda hanya boleh membelinya jika anda mempunyai inventori.

Produk submarer Lorex baru sedikit lebih besar daripada submarmer yang sedia ada.

Ia adalah produk yang sangat popular pada masa yang sama dengan pelancaran.

Imej maskulin yang bersih menangkap hati ramai lelaki, dan mudah dibuat dengan jam tangan sehari-hari dan menunjukkan reka bentuk submarine asas dengan baik.

Untuk model pengenalan, ia adalah produk kapal selam hitam dengan bezel seramik hijau.

Ia adalah model baru dan canggih, dan ia masih menarik perhatian.

Kes yang diperbuat daripada keluli matte digunakan untuk menjadikannya lebih mudah untuk menggunakan jam tangan kerana ia mempunyai sisi yang kuat untuk sporty dan menggaru.

Sisi ini mempunyai reka bentuk yang canggih dengan keluli berkilat.

Di arah bandar, jenis alur Yongdu digunakan untuk meningkatkan cengkaman dan menghasilkan jenis skru untuk meningkatkan prestasi kalis air seperti jam penyelam.

Untuk mengelakkan kesan langsung di kepala, anda dapat melihat rasa merancang kes di kedua-dua belah pihak.

Bezel bezel berputar yang dilengkapi dengan fungsi jam tangan penyelam.

Ia meningkatkan cengkaman dan rim bezel jenis gergaji dengan selesa berputar bezel. Di dalamnya, bezel yang diperbuat daripada seramik hijau menunjukkan imej bezel yang dicetak dengan perak, dan ia menunjukkan penampilan sporty dan penampilan unik submariner.

Titik bercahaya besar pada sudut segitiga terbalik pada jam 12:00 memegang titik itu, dan skala dan nombor dicetak dengan kemas untuk 레플리카 membuat gaya jam tangan penyelam.

Dail adalah warna hitam yang menambah perasaan bersih tetapi canggih, model baru yang menggabungkan bezel hijau dan dail hitam.

Batasan dail ditarik pada skala kedua untuk mengesahkan masa yang tepat.

Oleh kerana sifat puitis adalah model penting, cat cahaya putih dimasukkan ke dalam indeks untuk mempunyai pandangan yang tinggi pada air malam, dan reka bentuk yang bersih dan mudah menambah daya tarikan kapal selam.

Arah jam 3 termasuk tetingkap tarikh untuk meningkatkan kemudahan pengguna, dan logo mahkota dan nama jenama mengikut indeks jam 12.

Dan pada pukul 6:00, anda dapat melihat bahawa ciri-ciri produk dan nama produk dipaparkan di atas indeks, mengisi ruang kosong dengan baik.

Tangan Mercedes membuat Lorex berasa baik, tetapi menambah cat luminescent ke tangan perak untuk meningkatkan penglihatan.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다