Waktu operasi adalah dari 12:00 pagi hingga 3:00 pagi

Saya memandu kali terakhir dan saya mula menerima urut selepas kemalangan hubungan kecil. Pada mulanya, otot saya terkejut dan saya melawat untuk tujuan penyembuhan. Semakin saya menerimanya, semakin saya mendapatnya, semakin saya mendapat penyembuhan, semakin saya tertarik dengan kedai urut Cheonan. Saya berasa lebih jelas, kurang tertekan, dan semakin saya menerima, semakin saya berasa sihat. Saya pergi setiap hari selepas bekerja, hujung minggu, dan masa. Ia adalah tempat yang saya tahu sendiri, jadi saya ingin memperkenalkan anda ke tempat kegemaran saya.

Kedai urut Cheonan pertama adalah Bunga yang terletak di Seongjeong-dong. Saya adalah urut swedish Cheonan pertama yang saya terima, jadi saya ingin memperkenalkannya terlebih dahulu. Terapi ini terkenal dengan pengurusan yang teliti dan sistematik. Jangan bimbang apabila anda bosan dengan perkara yang berulang dan anda mahu melarikan diri ke suatu tempat, dan berlari ke Bunga!Bunga adalah kedai urut terkenal yang tidak pernah pergi ke mana-mana sahaja, tetapi tiada siapa yang pergi.

Terdapat banyak pelanggan yang 홈타이 datang dan banyak pelanggan yang anda cari. Tiada tempat lain untuk merawat hari yang letih dan sukar. Saya sering pergi ke bunga dan mendapatkan semula kestabilan minda dan badan saya semasa saya mendapat aroma bunga. Program ini terdiri daripada satu kursus urut swedish. Kursus A 90 minit, 130,000 won. Pengarah Korea beroperasi dari 12:00 pagi hingga 3:00 pagi. Waktu operasi adalah dari 12:00 pagi hingga 3:00 pagi. Ia terletak berhampiran Lotte Mart di Seongjeong-dong, Seobuk-gu.

Kedai urut Cheonan kedua adalah janggal yang terletak di Doojeong-dong <UNK> Doojeong-dong panas sebagai lorong untuk makan banyak restoran yang lazat. Jadi selepas urut santai pada hari cuti, saya tidak boleh gembira dengan dunia jika saya makan nasi yang lazat di Dujeong-dong. Saya boleh memberi jaminan kepada anda bahawa mungkin ia adalah urut yang saya tidak dapat pergi ke mana-mana sahaja.

Saya tidak hanya mempunyai kemahiran, tetapi perkhidmatan itu sangat baik sehingga saya biasa. Untuk memperkenalkan kursus ini, urut swedish, urut aroma emosi A kursus adalah 100,000 won untuk 70 minit, 130,000 won untuk 90 minit, 180,000 won untuk 120 minit. Anda seorang veteran yang telah menyelesaikan proses urut, tentu saja, jadi anda sangat baik!Waktu perniagaan bermula pukul 11 ​​pagi ~ Lokasi hanya mengambil masa 5 minit berjalan kaki dari Seongjeong Park, Dojeong-dong, Seobuk-gu

Kedai urut Cheonan yang terakhir adalah Ruby. Ia adalah kedai perhiasan berkilauan seperti namanya. Saya berani mengatakan bahawa anda cukup baik untuk memanggil kedai satu orang terbaik di Bundang-dong. <UNK> Kenapa awak buat begitu?

Saya sangat kecewa bahawa jika saya letih dan letih, saya tidak mahu melakukan apa-apa, tetapi apabila saya pergi ke Ruby dan mendapatkan penjagaan, saya berasa letih dan lebur!Program ini terdiri daripada urut emosi.A Kursus 60 minit dari 120,000 won kepada 120 won dalam kursus C ~ Presiden Ruby Korea adalah 5 minit berjalan kaki dari 2 petang hingga 10 malam di Kompleks Sukan Cheonan

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다